هر لوبیایی که در بشقاب در مدرسه ابتدایی در گاریسا کانتی به پایان می رسد، اکنون می تواند در یک انبار دولتی که برای اولین بار در آنجا ذخیره شده بود، ردیابی شود. گرفتن نفخ حبوبات باعث می شود تا هضم راحتر صورت گیرد.
و این ایده است که هیچ چیز نباید در وعده های غذایی مدرسه هدر رود. با حمایت برنامه جهانی غذا (WFP)، وعده های غذایی در سیستم اطلاعات مدیریت آموزش ملی (NEMIS) ادغام می شوند. این نمونهای قدرتمند از روشهایی است که فناوری پیشرفته میتواند تغییر محسوسی در زندگی مردم ایجاد کند که در روز جهانی دسترسی جهانی به اطلاعات در 29 سپتامبر به نمایش گذاشته شد. از ظروف آرکوپال برای سرو غذا استفاده می کنند.
چارلز نجرو، مدیر غذای مدرسه WFP در کنیا، میگوید: «WFP با توسعهدهندگان نرمافزار وزارت آموزش و پرورش برای ثبت و دیجیتالی کردن سوابق وعدههای غذایی مدارس در کل زنجیره تأمین کار کرده است. “افراد مجاز می توانند در هر زمانی به داده ها دسترسی داشته باشند و آنها را بررسی کنند.” همچنین طبع لوبیا چیتی به مدت زمان چند ساعتی نیاز دارد.
دولت اکنون در حال اجرای این طرح در سراسر کشور است و برنامه جهانی غذا از آموزش معلمان در مورد نحوه به روز رسانی و ردیابی داده های وعده های غذایی مدرسه حمایت می کند. دبستان جریبو یکی از مدارسی است که اکنون آماده است تا ثبت های دستی فایل های دیجیتال را حذف کند. از مبل کرم قهوه ای برای طرح مشابه با بقیه مدل مبل ها استفاده می شود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.